Mest solgte

Oplysninger

Tilbud

Follow us on facebook

levering

INGEN FORSENDELSESGEBYR VED ORDRE PÅ KR. 1000,00 (DANMARK)!

Nedenstående salgs- og leveringsvilkår gælder for alle leverancer fra Frisk og Ren.

Leveringstidspunkt og transport 

Levering af varer fra Frisk og Ren anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker normalt med GLS.

Forsendelsesgebyr

Forsendelse hos Frisk og Ren er kr. 48,00 ved ordrer under kr. 1000,00. Ved køb fra kr. 1000,00 er det gratis til Danmark. Frisk og Ren sender ikke til adresser udenfor Danmark. Vi sender dog til Grønland og Færøerne (se nedenfor). Det er ikke muligt at afhente varer hos Frisk og Ren. Forsendelse sker normalt med GLS uden omdeling. Med omdeling kan vælges til kr. 68,00. Vi forbeholder os ret til at vælge brevforsendelse.

Leveringstid

Varerne leveres normalt i løbet af 1-2 hverdage. Skal en eller flere varer hentes hjem, får du besked om dette. Varerne afsendes først når alle ordrens varer er klar.
I feriesæsoner må der forventes væsentlig længere leveringstider.

Grønland og Færøerne

Hvor der ønskes leveret til Grønland eller Færøerne bliver dansk moms trukket fra når du har valgt din leveringsadresse.
Der kan sendes med PostNord eller GLS og prisen er typisk fra ca. DKK 100,00 og op til ca. DKK 200,00. 
Efter du har afgivet din ordre, kontakter vi dig og oplyser om prisen på forsendelse og denne betaler du dernæst for.

Leveringsadresse

Udfyld med din adressen i leveringsfelterne i betalingsdelen. Du når der til ved at vælge "Check ud" i indkøbskurven. Kontroller venligst dine adresseoplysninger. Skriver du forkert adresse, så pakken returneres til Frisk og Ren og den skal sendes igen, afholder du som køber de ekstra forsendelsesomkostninger uanset ordrens størrelse. Håndteringsomkostninger kr. 20,00 vil blive tilføjet.

Risikoen for varerne 

Risikoen for varer købt hos Frisk og Ren overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.