Hjemmet

Hjemmet Der er flere produkter.

AMWAY HOME™ rækken af rengøringsprodukter til tøjvask, flader og opvask leverer højtydende rengøring med kraft fra BIOQUEST FORMULA™. Disse unikke formelblandinger indeholder naturlige ingredienser, der ikke alene yder fremragende rengøring, men som også er miljøvenlige

Underkategorier

 • SA8™
  BIOQUEST FORMULA™ er det, der får AMWAY HOME produkterne til at skille sig ud fra mængden; det er det vigtigste differentieringspunkt. BIOQUEST FORMULA produkter anvender højaktive ingredienser fra naturen til at levere exceptionelle rengøringsresultater uden at skade miljøet. BIOQUEST FORMULA giver effektiv rengøring, er koncentreret, bionedbrydelg og testet under kontrol af hudlæger.* BIONEDBRYDELIG – ethvert produkt, der hævdes at være bionedbrydeligt, skal kunne nedbrydes naturligt, dvs. uden at forurene. AMWAY HOME™ produktformler er alle fuldstændig bionedbrydelige. KONCENTRERET- AMWAY HOME's koncentrerede formler er effektive og har et højt indhold af aktive ingredienser i stedet for fyldstoffer eller vand, fordi vi altid har ment, at kunderne skal have noget for pengene. TESTET UNDER KONTROL AF HUDLÆGER* -AMWAY HOME produkt-formler er blevet testet under kontrol af hudlæger for at være sikker på, at de er sikre og hudvenlige, og hverken vil forårsage allergi eller andre irritationer. Med SA8™ Baby koncentreret vaskepulver er vi gået et skridt videre og har fået børnelæger til at teste formlen for at sikre, at det også er nænsomt over for ung, følsom hud.
 • L.O.C.™
  L.O.C.™ rengøringsmidler til husholdsningsbrug. De er fremstillet af naturlige ingredienser til universalrengøring og særlige opgaver rundt om i hjemmet. Alle L.O.C.-produkter til hjemmet leverer effektiv rengøring – og de er koncentrerede, bionedbrydelige, testet under kontrol af hudlæger og certificeret miljøvenlige.
 • AMWAY HOME™ beholdere
  Få de bedst mulige resultater ud af Amway produkter ved at bruge AMWAY beholdere,der er specielt designet for optimal udmåling og påføring af produkterne.De robuste plastflasker er markeret med tydelige måleenheder,så du nemt kan dosere og fortynde AMWAY koncentrater med vand.Beholdernes låg kan skiftes ud og er tilpasser til at udmåle den korrekt mængde.Denne opmærksomhed på nøjagtighed reducerer spild og sparer penge.
 • DISH DROPS™
  DISH DROPS™ opvaskeprodukter fjerner indtørret snavs, så glas, gryder, porcelæn og bestik bliver skinnende rene. Produkterne er fosfatfri og indeholder BIOQUEST FORMULA™, en unik kombination af højaktive, biologisk baserede ingredienser fra naturlige kilder; de er miljøvenlige, sikre og giver enestående resultater.
 • Specialrengøring
  Rengøringsløsninger til dit hjem og din bil.
per side
Viser 1 - 20 af 23 produkter
Viser 1 - 20 af 23 produkter